Hvem behandler vi?

Klinikken er en privat tandreguleringsklinik, som behandler både børn og voksne. Alle kan behandles på en privat klinik for tandregulering.

Hvorfor er der behov for tandregulering?

Der kan være flere årsager til, at man har behov for tandregulering. Man kan mangle anlæg til tænder, andre har pladsmangel til tænder, nogle har problemer med biddet, hvilket forårsager ømhed i tygge- og nakkemuskler samt hovedpine. Og endelig kan der være et kosmetisk behov for tandregulering.

Siden 2009 har vi behandlet alle børn i Ringkøbing-Skjern kommune. Visitation af børnene foregår lokalt, og tandreguleringen sker på klinikken i Herning.

Derudover behandler vi børn og voksne, som har et kosmetisk behov for behandling. Vi modtager også henvisninger af patienter, som fx. skal i gang med en større eller mindre restaurering af tandsættet, og hvor din tandlæge ønsker optimal hældning/position af de brobærende tænder.

Afvigelser i kæberne hos voksne kan i visse tilfælde være så udtalte, at der er behov for en kombineret tandregulering- og operationsbehandling. I disse tilfælde udfører vi tandreguleringsbehandlingen, og operationen foretages på Esbjerg eller Århus Sygehus.

sofie_facialt herning og Århus
Navigation