Invisalign

Er en type aftagelige bøjler til voksne og børn, der består af en række gennemsigtige skinner, der flytter tænderne lidt ad gangen (0.25-0.33 mm). Skinnerne produceres i USA.

Diskret tandbehandling med invisalign i Herning

Hos Ane Juul tilbyder vi effektiv og næsten usynlig tandretning med Invisalign skinner. Med Invisalign kan du få lavet både større og mindre tandreguleringsbehandlinger. Invisalign er en type af aftagelig bøjle, som produceres i USA og hvor konceptet er, at rykke med tænderne lidt efter lidt uden tænderne lider overlast. Behandlingsmetoden er hurtig og effektiv. Hver skinne skal bruges 14 dage. Du får 3-4 skinner med hjem efter hvert kontrolbesøg. Derfor er det blot nødvendigt med besøg hver 6.-8. uge på klinikken. Som resultat heraf har vi masser af kunder, som behandles med Invisalign på klinikken i Herning, selvom de bor i Århus, Aalborg eller andet.

 

Få det smil, som du drømmer om

Med Invisalign hos Ane Juul kan du få det smil du drømmer om, uden du behøver en synlig bøjle. Hos os er du i centrum og sammen skaber vi en løsning, som matcher dig og dine behov. Børn såvel som unge og ældre kan alle bruge Invisalign skinner. Ane Juul har en 3-årig specialistuddannelse efter tandlægeuddannelsen. Det er din sikkerhed for et godt resultat og et smukt smil. Når det endelige slutresultat er nået, er det vigtigt at tandstillingen vedligeholdes med en tynd metaltråd på bagsiden af fortænderne eller en natskinne – nogle gange begge dele – så du er sikker på et vedvarende resultat.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

De nyeste behandlingsmetoder og professionel rådgivning sikrer dig den behandling, som passer til dig. Invisalign er meget efterspurgt i storbyerne såsom Aarhus og København og nu er det også en mulighed i Herning. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på tlf. 97 12 59 00.

Navigation