Invisalign

Er en type aftagelige bøjler til voksne og børn, der består af en række gennemsigtige skinner, der flytter tænderne lidt ad gangen (0.25-0.33 mm). Skinnerne produceres i USA.

Diskret tandbehandling med invisalign i Herning

Hos Ane Juul tilbyder vi effektiv og næsten usynlig tandretning med Invisalign skinner. Med Invisalign kan du få lavet både større og mindre tandreguleringsbehandlinger. Invisalign er en type af aftagelig bøjle, som produceres i USA og hvor konceptet er, at rykke med tænderne lidt efter lidt uden tænderne lider overlast. Behandlingsmetoden er hurtig og effektiv. Hver skinne skal bruges 14 dage. Du får 3-4 skinner med hjem efter hvert kontrolbesøg. Derfor er det blot nødvendigt med besøg hver 6.-8. uge på klinikken. Som resultat heraf har vi masser af kunder, som behandles med Invisalign på klinikken i Herning, selvom de bor i Århus, Aalborg eller andet.

 

Få det smil, som du drømmer om

Med Invisalign hos Ane Juul kan du få det smil, du drømmer om, uden du behøver en synlig bøjle. Hos os er du i centrum, og sammen skaber vi en løsning, som matcher dig og dine behov. Børn såvel som unge og ældre kan alle bruge Invisalign skinner. Ane Juul har en 3-årig specialistuddannelse efter tandlægeuddannelsen. Det er din sikkerhed for et godt resultat og et smukt smil. Når det endelige slutresultat er nået, er det vigtigt at tandstillingen vedligeholdes med en tynd metaltråd på bagsiden af fortænderne eller en natskinne – nogle gange begge dele – så du er sikker på et vedvarende resultat.

 

Behandlingsprocessen med invisalign

Step 1: En indledende samtale om Invisalign skinner
Hos Ane Juul starter vi med en indledende samtale, hvor vi sammen finder ud af, om Invisalign er den rette behandling for dig. Invisalign skinner kan hjælpe med og rette mange tandstillinger, men der kan være nogle begrænsninger ved omfattende tandreguleringer, hvor Invisalign ikke er nok.
Når vi har fundet ud af, at Invisalign er den rette behandling for dig, ligger vi en plan for det videre behandlingsforløb, så du er med på, hvad der kommer til at ske fremadrettet.

Det kan være svært at sige noget om den endelige pris på Invisalign, da det varierer fra patient til patient afhængig af behandlingens omfang.

Step 2: 3D scanning af dine tænder
Vi 3D scanner dine tænder, hvorefter Invisalign producerer en virtuel tandopstilling af din behandling, så du kan se dit endelige resultat. Når vi sammen har godkendt dit behandlingsmål, fremstiller Invisalign det antal skinner, som er nødvendig for din behandling.

Step 3: Invisalign skinnerne og selve behandlingen
Når Invisalign skinnerne er fremstillet påbegyndes selve behandlingen. Hver skinne skal bruges i 1 uge, og du vil få udleveret 6-7 skinner ad gangen. Ved udleveringen af Invisalign skinnerne, vil vi grundigt instruere dig i brug og renhold af skinnerne.
For at behandlingen virker mest effektivt, skal du anvende Invisalign skinnerne døgnet rundt, medmindre du spiser eller børster tænder Behandlingstiden varierer afhængig af den enkelte situation.

Step 4 : Efter behandlingen
For at opretholde det flotte resultat, som du har fået med Invisalign skinnerne, skal behandlingen vedligeholdes med en tynd metaltråd på bagsiden af fortænderne og en natskinne. Metaltråden og natskinnen forhindrer, at tænderne flytter sig igen.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

De nyeste behandlingsmetoder og professionel rådgivning sikrer dig den behandling, som passer til dig. Invisalign er meget efterspurgt i storbyerne såsom Aarhus og København og nu er det også en mulighed i Herning. Er du interesseret i at høre mere om dine muligheder, så kontakt os på tlf. 97 12 59 00.

, invisalign i Århus og Herning

Se dit resultat med Invisalign på 60 sek.

Tag et selfie og se, hvordan dine tænder vil se ud efter en behandling med Invisalign ved at scanne QR koden.
Invisalign QR code

Navigation